boekoo.reismee.nl

Wat een kort verhaaltje zou worden

Reisdag 31 mei

Nog even een artikeltje over Barcelona-La Cala del Moral-Caminito del Rey-Malaga en naar de haven van Algeciras ( niet zo’n goede keus achteraf). Met de veerboot naar Tanger 🇲🇦

We hebben niet zoveel beleefd de afgelopen dagen, voornamelijk rustig aan gedaan!

Door Barcelona fietsen op een Donkey is natuurlijk altijd leuk. Wat plaatjes geschoten, op het strand gelegen en weer verder gefietst, langs de boulevard. Nog een lekker biertje en een sangria gedronken bij Pacha Barcelona 🍒

Dat was Barcelona…en we gaan het niet meer over het weer hebben hoor…☔️☀️

De volgende dag: 27 mei

Hup, weer in de trein gestapt en met hoge snelheid via Madrid naar Malaga getreind.

Vorige week online een Autootje gehuurd.

In Malaga aangekomen toen dat meisje van het verhuurbedrijf aan ons vroeg; willen jullie een Mercedes? Dachten we, serieus?? Ja hoor, jullie hebben zo’n vriendelijk gezicht 🥰 dus krijgen jullie een Mercedes…..Splinternieuw/groot/heel groot, zo’n patser bak, type C klasse 200d, minder dan 8000 km op de teller.

Mikis zou jaloers zijn 😂😂 Maar ja, het is maar een auto, lekker belangrijk!

28 mei

Volgende dag met het autootje naar Caminito del Rey, thuis al bedacht…

Zo gezegd zo gedaan! De meneer zei ook al; het is zo leuk om te doen, geen moeilijke paadjes, alhoewel we die eigenlijk wel leuk vinden! Maar een prachtig uitzicht en dito route, als jullie in de buurt zijn en je houdt ervan (hiken) dan is dit een aanrader.

29 mei

Volgende dag met de bus naar Malaga. Zo’n leuke, gezellige stad. Veel te weinig tijd voor uitgetrokken, des te meer reden om een keer terug te komen!

30 mei

Gister een rustig aan dagje, met een wandeling en een hardloop-partijtje 🎈

Wederom op het strand gelegen en naar de Carrefour voor wat boodschappen. Na de douche toch kapot van deze 4 dagen.

We hebben niet veel gedaan, maar toch is het, zelfs voor ons vermoeiend om zo te reizen. Maar we zien wel heel veel en komen op plekken waar we anders niet zouden komen. We gaan nog lang niet met reispensioen 😝

31 mei

Nu zitten we op het hypermoderne treinstation van Tanger, waar we met de veerboot zijn gestrand. Met 2 jonge lui uit New Zeeland een taxi genomen, dacht: ik vraag hen gewoon en ze wilden wel een taxi delen. We pakken zo de luxe, 1e klas, hoge snelheids-trein naar Fez 😂 1e station overstappen. Daarna nog 2,5 uur en dan zijn we in onze mooie plaats van bestemming voor de komende 5 dagen.

Nou, we zijn er! We zijn kapot, van alle indrukken en het 2e deel van de treinreis was niet zo comfortabel als het 1e deel ( deze was nl niet zo super de luxe en geen hoge snelheids-trein ) en het is hier 40* of voelt dat zo 🥵 Maar wat is het hier prachtig….De Riad waar we verblijven is oogverblindend mooi. Een

Riad is een traditioneel Marokkaans huis of paleis…

Je waant je in de Efteling en als je daar beneden aan tafel zit; wacht je op De Fakir die voorbij komt op een vliegend tapijt.

Nu, totaal ingestort! We gaan kijken wat we hier morgen gaan doen, maar denk rustig aan en acclimatiseren, misschien naar de Hammam en weer zen🧘🏽‍♀️ worden.

Nou doeioei,

Lieve reisgroetjes van ons🙏😍

Frans

Weer leuk en lekker kort verslag!
Jabala staat je vast goed Boerselaere!

Antje

Alweer een leuk verslag ! Nog veel reisplezier!

Marie José

Veel plezier

Martine

Geweldige verhalen en leuk om te lezen. Indrukken genoeg lees ik😊 Van luxe tot vliegende tapijten. Tja…je maakt wat mee. Have fun🌞

Fokje

Weer leuk om te lezen!
Maar ik snap dat het vermoeiend is.
Dan nu maar rustig aan en genieten van al dat mooi’s. En naar de hammam is een aanrader!
Groetjes en liefs van Gert en Fokje.😘💋

Tonny

Weer een prachtige anekdote, ik lach me soms slap hoe jullie het verwoorden, maar lekker chillen in de hammam en doorrrrr...

Aafke

Wat super leuk om mee te lezen. En wat beleven jullie weer veel mooie avonturen.
Nu lekker in Marokko. Geniet van al het moois.
Ik maak me klaar voor Loop Leeuwarden 💪🤗

k.jager

Dus nu richting Marokko ook daar veel reis plezier groetjes en voorzichtig.

Marcel S

Leuk om jullie zo te volgen. Geniet ervan samen.

Hinke

Ervaring en belevenis hoor! Geniet su nog 😘

Lydia

Ja vermoeiend zo reizen, maar ook heel leuk. Af en toe niks doen is ook lekker.
Goede reis en lekker genieten

Anita

Rust is ook training en training is vermoeiend dusssss🤣
Maar even een hammam tussen door en lekker genieten.
Mooie verhalen en indrukken!

Wiets

Veel plezier

Sander

Mooie vakantieverhalen van dag tot dag.
Lekker blijven ggnieten!

Ruth

Mooie verhalen over jullie belevenissen en prachtige en leuke foto's.

Hen3

Ik reis nog steeds met jullie mee. Als je toch moe wordt dan maar van het reizen.
Veel plezier!

Tiara Tours