Tibet het dak van de wereld! (Lhasa)
Tibet het dak van de wereld! (Lhasa)
Lekker genieten lees ik wel.
Ben door jullie verhaal weer 15 jaar terug in de tijd.
Wij beleven hier spannende tijden al zitten we er ver vandaan. Vorige week nog een tyfoon die een stadje onder water zet en nu de uitbarsting van de Aso vulkaan waar we vorige week nog waren. Oeps. Heel veel plezier nog en geniet van de mensen en het landschap. Kus.
Prachtige verhalen en foto's weer, Peter en Inge ! Erg leuk om jullie avonturen en belevenissen te volgen en de mooie foto's erbij ! Succes met de verdere reis en veel plezier !
Weer mooie avonturen!
Jullie hebben nog even de tijd om een mooie berg uit te zoeken.
Dat komt vast goed.
Groetjes vanuit een regenachtig Amsterdam.
Erg indrukwekkend, de foto's en jullie verhaal!
Leuk om ook dit verhaal weer te lezen. Wat goed dat die mensen zo goed Engels spreken en gastvrij zijn. Kunnen sommigen mensen nog wat van leren dus.
Leuk levendig verhaal.
Wandel, loop , fiets mee met jullie!
En de foto's zijn prachtig, wordt weer een mooi boek.
Ja, jammer van de Everest basiskamp .
Norbert was er op de motor ...
Nog veel reisplezier!
????????????????groetjes Ellen
Die vraagtekens moesten zwaaiende handjes zijn !!!
Weer super leuke verhalen en mooie foto's Koolsi en Peter!
Lekker genieten samen!
Liefs Esther
Hoi Peter en Inge,
Weer een pracht belevenis en een mooi verhaal.
Veel plezier verder.
Wat een verhalen en wat een mooie foto's. Leuk om jullie te volgen! Sommige dingen zijn zo herkenbaar om te lezen zoals die rochelende Chinezen, de Hotpot en het kloostermoe zijn... Gelukkig hebben jullie geen last (meer) van hoogteziekte.. Nog heel veel plezier in het prachtige Tibet.
super mooi verhaal en bijpassende plaatjes, tis net een boek.
weer een hele belevenis voor jullie en wat een indrukken en mooie vergezichten en bijzondere kloosters. Om bepaalde dingen met eigen ogen te mogen zien, geweldig hoor.
Veel geniet plezier.
groet
Indrukwekkende verhalen, schitterend !!
Nog heel veel plezier toegewenst.
Wat een prachtig verhaal weer . Natuurlijk ook schitterende foto's erbij.
Blijf genieten , skatten.
Laatste paar verhalen net gelezen en foto's bekeken..erg indrukwekkend allemaal!! Veel moois gezien al zeg!!wel balen van je hoogteziekte in trein Inge:-(..verder genieten jullie ontzettend volgens mij...lekker verder genieten!! Lfs Olga
Dag wereld reizigers mooie verhalen en fotos.
Doe voorzichtig .
groetjes